Situació del mercat

Hola tinc algunes idees per fitxar jugadors per la temporada vinent:

Villa: és un gran davanter instint,gol, capacitat de reacció són només un parell de les qualitats bones
es el jugador més clar de fitxar que hi ha en aquests moments

ha de millorar? sí sobretot en les passades i centres

Valoració del jugador: 7,5 segons jo
Ibrahimovic Jugador més apreciat per Guardiola és difícil de fitxar sense vendre Eto o també difícil de fitxar per culpa del seu representant que creu que es el millor del món i no esta disposat a fer un canvi de Eto o i 10 milions

ha de millorar? sí en el seu caràcter. En cas de fitxar-lo s`hauria de controlar més per que el Barça en la temporada d èxits de la que ve no es pot permetre tindre un comportament dolent amb algú i així crear conflictes on ara no hi ha

valoració 8,2


Ribery és el meu preferit em dona igual no fitxar a ningú més si aconseguim fitxar-lo.En quant a aspecte futbolístic es letal en els contraatacs això es un dels seus punts forts

ha de millorar? no

valoració 10


Mascherano no l he vist jugar gaire només se que es un jugador que reparteix llenya

ha de millorar? si suposo que tantes faltes no són bones

Valoració 7



1 comentarios:

Admin ha dit...

De davanters només s'ha de fichar a de fichar a un, triaria a Villa que segons Tv3 prefereix el Barça abans que el Madrid. El seu preu seria de 40 milions.

Mascherano a part de ser un jugador que reparteix llenya també té moltíssima visió de joc. Aniria molt bé com a substitut de Touré Yayá. El seu preu es de 20 milions.

Ribery, sembla que s'allunya del Barça ja que el seu representant ha dit que el Reial Madrid es el destí preferit pel jugador. Tant de bo aquest any no el fitxi ningú i l'any que ve el Barça sigui el primer a fitxar a Ribery.

També es molt important un lateral esquerre. Tu al meu blog vas dir que t'agradaria Lahm, però pensa que es molt car i no saps com jugarà a la lliga espanyola. La meva opció preferida és Filipe Luis, un lateral molt atacant, que ha aprés a defençar bé, s'adaptaria molt bé al Barça (aquest any ha estat al Depor) i a més el seu preu seria barat (10 milions).

Guardiola també vol un central, però crec que es innecessari, ja en té a 5: Puyol, Piqué, Càceres, Màrquez, Henrique y Milito.

També crec que havien de fitxar a Bruno Saltor (lateral dret) ja que sortia gratis i el club no tenia res a perdre. Finalment, l'ha fitxat el Valencia.

Adéu!